Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J52a64n 97R66ý45z16n46a41r

8. 11. 2013 16:12

Doufám, že se ubráníme. Již v současnosti je oficiálně ministerstvem napadán Hipokratův výrok: "Kéž jídlo je tvým lékem,"

Karma R^

0 0
možnosti
MF

M22i81l67o90š 94F94i46a11l74a

7. 11. 2013 10:34

Souhlas a karma, pane.

0 0
možnosti
MP

Je to součástí plánu NWO, v Americe to platí už dva roky. EU je předehra NWO, proto na odchod z EU je za minutu dvanáct. Léky jsou samozřejmě na to, aby léčily, pokud možno celý život. V žádném případě se nevyrábí pro vyléčení, jde o největší byznis na světě, protože léky potřebuje doslova každý bez ohledu na věk. Zakladatel NWO- jeden z Rotschildů se zabýval výrobou léků, ostatní byli bankéři.

0 0
možnosti
Foto

je to vzpoura deprivantů

0 0
možnosti
JF

Bohužel, prasečí chřipka a podobné kraviny už lidi neděsí natolik, aby se jako stádo nechali poslušně očkovat. Takže jak si mají farmaceutické mafie zajistit stálé bohatnutí? Zlikvidují všechno, co člověku pomáhá a co ho opravdu léčí. Úmyslem těchto šmejdů není někoho léčit, nedejbože vyléčit. Jde jen o prachy.

4 0
možnosti
VA

KarmaR^.Vzhledem k tomu, že jsem tak trochu čarodějnice a o bylinky se hodně zajímám, bych za tenhle nesmysl s chutí někomu v EU nakopala do sedínky!!!!!!Prostě ta nemalá banda budižnikčemů musí vykazovat nějakou činnost! Ale proboha proč to musíme odnášet my!

6 0
možnosti
Foto

Proč? Protože u jednoho problému si část voličstva řekne "mně se to netýká, tak ať to klidně schválej" u dalšího problému si to zas řekne jiná část voličstva, no a výsledek je, že příliš pozdě zjistíme jak se nás každý malý problém vlastně týká všech. Jednou zapláčí léčitelé, jednou výrobci žárovek, jindy drobní hospodáři, pak třeba řezníci no a v závěru pláčí všichni krom těch co to absurdní divadlo za naše peníze řídí.

6 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 760x
Asi trochu Don Quijote. Ale nemůžu si pomoct.

Seznam rubrik