Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Likvidační pokuty pro média, když napíšou "nepravdu"... Není nic jednoduššího, než takhle zlikvidovat všechna nepohodlná média...Např. teď případ Rath - kdo má "pravdu" - ty, která říkají, že je to zloděj, nebo ta, co říkají, že je nevinný. Případně: Zeman řekl, že Rath je zloděj. Noviny to napíší - Rath by byl (nedejbože ;-D) osvobozen. Prezidenta stíhat nelze, likvidační pokutu dostanou noviny a skončí... Nedávat stranám peníze za hlas: No kdopak je tu nejbohatší strana s největším počtem voličů? Přece komunisti... Takže žádné nové strany nebudou mít možnost dělat předvolební kampaň - zato komunisti na ni budou mít miliony... Prostě likvidovat v demokracii osvědčené postupy (financování stran. nezávislost médií)  na úkor zcela nevyzkoušených "třetích cest" je v dnešní sotuaci nezodpovědný hazard

0 0
možnosti

Vy máte ale divné představy o fungování demokracie!

Ale konkrétně - média (novináři) přec znají (mají znát) své řemeslo, základní zásady novinařiny jsou jasně dané. Hlavně nesmí lhát a zkreslovat pravdu. Vše si několikrát ověřit. Nenechat se ovlivnit a pokud citují, tak přesně. Znají velmi dobře, jak pracovat a nenechat se zlikvidovat pokutami. Dnes je, žel, u některých médií normální, že porušují všechna pravidla žurnalistiky.

Financování stran úplně zrušit! Chce-li být někdo členem anebo sympatizantem, ať si chod své strany zaplatí. Je to ale, zase žel, obráceně. Do některých stran lidi lezu kvůli penězům. Tyto strany je živí, protože zase stát živí strany. My všichni je živímě, vyžírky.

0 0
možnosti

:-)  Perfektně popsáno!  Jen najít cestu, jak to uskutečnit !!! R^R^R^

1 0
možnosti

Víte, že jste přesně popslal cestu, jak pohřbít demokracii? Komunisti vám musí určtiě tleskat

0 1
možnosti

Můžete to vysvětlit? Jsem trochu hloupější.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS