Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Piráti: Marihuana“ a „ACTA. Ještě jste zapomněl na porušování autorských práv.

Víte co? Dejte si do okénka s adresou (to je to úplně nahoře) http://www.pirati.cz/, (Ctrl+C a Ctrl+V), čtěte, přemýšlejte.

Ale ne, to bych po vás chtěl moc. Vy máte předem jasno, že?

0 0
možnosti
Foto

A v čem mám mít jasno? Napsal jsem důvody, proč jsou u dětí v kurzu. A toho porušování autorských práv jsem se taky dotknul. Ale abyste se nepletl. Piráti jej nepodporují. To je pouze Vaše dezinterpretace.

0 0
možnosti
PV

Pěkný článek. R^ Ovšem stačí navštívit nějakou školu a vaše otázky budou v mžiku zodpovězeny. I když uznávám, že na mnohé jste již našel. Jen se vám divím, že můžete vůbec psát o té sebrance Topcedevítce, tuponi stejně nepochopí v čem je zločinecká.

2 8
možnosti
JL

Nechte mládež na pokoji!

8 0
možnosti
PK

A kterou stranu by pane Kořínku měli studenti volit, aby to jako bylo košer?

7 0
možnosti
Foto

Ale o tom přece můj text není. Jen se zamýšlím.

1 0
možnosti
MB

Já si myslím, že popularita TOP u mladých není založena na programu TOP, vždyť rodiče těch mladých mají v naprosté většině špatnou zkušenost s nynější koalicí a nemyslím si, že by jejich potomci byli tak slepí a hluší. Spíš je to jakýsi druh recese, z které vyrostou, až jim v životě půjde do tuhého nebo až zmizí z politiky ten jejich blekotající maskot s čírem.

4 4
možnosti
Foto

Je to pro vás asi neuchopitelné, ale je to tak. Pleš s kusadly či ukřičený Zavadil na ty mladé nijak nepůsobí, soudruzi z KSČM jsou jaksi málo přitažliví se svým Grebeníčkem a Semelovou.

Je nutné se s tím smířit, že mají více rozumu, než ti, co chtějí své "jistoty".

8 0
možnosti
Foto

Bohužel nějak nevidím rozum v tom volit tuhle Kalouskovo sebranku

1 0
možnosti
BM

Studentské volební vítězství TOP09 svědčí o tom, že mladí ještě neztratili rozum a nevolí nějaké pofidérní spolky typu ANO, Okamury či BOBOmetelescu......Že jim nenaletěli jako mnozí "zkušení a rozumní" dospělí.......

11 4
možnosti
JV

Spíš to bude tím, že rozum ještě nedostali. Že nevidí rozdíl mezi sliby a skutky, Kalouskův spolek už stihl ukázat, že nic dobrého pro tuto zemi nevykonal, S těmi ostatními to sice nebude o nic lepší, ale pořád zůstává jakás takás naděje.

4 3
možnosti
MK

Jak jste přišel na to, že mladí jsou pravicově orientovaní? TOP 09 považuju za moderní levicovou stranu. Tvrdí o sobě sice něco jiného, ale skutečná orientace této strany je naprosto zjevná z jejích činů.

1 0
možnosti
JA

J23i95ř48í 91A96l61e20x27a

7. 10. 2013 17:34

No to je gól. Komouš, tedy příznivec nejvíce zločinecké ideologie v dějinách, označuje demokratickou stranu za zločineckou. Inu chucpe.

11 1
možnosti
Foto

Podle čeho soudíš, že TOPka je demokratická? Nenech se mýlit!

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 760x
Asi trochu Don Quijote. Ale nemůžu si pomoct.

Seznam rubrik