Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J12a70n 94H38l94e19d36í81k

3. 10. 2013 16:13

americké války nejsou za pár babek, trvalá podpora mnoha zemím světa hlavně potravinová také není zdarma, obrovský státní aparát plus armáda stojí majlant.

Navíc socialistický president Hussain Obama, keňský rodák, se právě rozhodl dotovat dalšími miliardami dolarů i náročné lékařské úkony i těm, kteří v životě nedali na zdravotní pojištění ani 1 cent. 8x zvedaná hladina přípustnosti státního dluhu, se nedá zvedat bez hranic. Stejně tak v Česku je až k podivu, že ministr Kalousek dokázal postupně snižovat stát dluh, přes všechno levicové ječení a kvíčení a zejména účelového lhaní. Přes optimistické zprávy z Německa, díky jemuž máme ještě nějakou práci, nový čs ministr to nebude mít snadné, hlavně proto, že komisaři EU se nedají snadno podplatit, ikdyž se už dnes čs strana dopředu brání a vyhrožuje vystoupením z EU. Bohatství země určuje jenom úspěšnost ve vývozu a ne bolševickým blábolením o rozkrádání polit.protivníků.

0 0
možnosti
Foto

Úplně jsem nepochopil, co jste svým příspěvkem chtěl sdělit, proč píšete o USA, ale chtěl bych zareagovat na toho exministra Kalouska. Můj názor je takový, že jeho činnost způsobila, že z krize z roku 2009 se stala ekonomická recese, která ještě neskončila. Skvělý to pan ministr.

0 1
možnosti
JS

Vážený pane, slyšel jste někdy o zadlužení USA? Promiňte, ale jsou mi k smíchu ti "odborníci" na kapitalismus, kteří vyčítají EU, že je socialistická.

1 0
možnosti
Foto

A vy byste chtěl docílit takového zadlužení?

0 0
možnosti
PV

Toz dobry, jen mam pocit, ze ten zivot na dluh sem (tedy do Evropy) byl importovan z Ameriky.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli z Ameriky, ale snad se nemusíme ve všem slepě opičit po Americe. Či po Evropě. Nebo ano?

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 760x
Asi trochu Don Quijote. Ale nemůžu si pomoct.

Seznam rubrik