Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velmi dobře napsáno. Karma!

0 0
možnosti

Proč téměř každý, kdo napíše článek o cikánské problematice, nezapomene zmínit, že se na demonstracích přiživují "extrémisté"? Podle mne jsou těmi extrémisty lidé, kteří převážně jen slovně požadují razantní řešení situace. Proč nenazýváme "extrémisty" třeba ty, kteří na odborářských demonstracích požadují znárodnění?

4 0
možnosti

M29i65l28a13n 34R70a23d52e65k

26. 8. 2013 19:01

jo odborari, to je xindl vsude, a mate pravdu, chtit znarodneni je nebezpecny extremismus, kam se hrabe i ten "rasovy"

2 1
možnosti

M49i26l32a49n 28R88a67d12e94k

26. 8. 2013 18:23

doporucuji cestovat, jinde je to to same, na to na co si stezujete si stezuji uz i flegmaticti anglani, a dostavaji take presdrzku. Totez ve Francii, a Spanelsku. Spanele maji  dnes problemy jak s Cikany (za Franka ne) tak s muslimy. To je v Cesku jeste zlaty.

7 0
možnosti

Standardní guláš mýtů a apriorních předsudků... Pokaždé mě pobaví zdůrazňování, že "pracující občané" jsou nespokojení a demonstrují proti cigánským nemakančenkům - Přitom tyhle akce svolávají a nejvíc na nich jsou vidět grázlové, co sami nemají do čeho píchnout, dluží, kam oko pohlédne, mají sami problémy s chlastem a agresivitou... X-krát vyvrácený mýtus o zneužívání sociálních dávek a všelijakého zvýhodňování romů snad už nemá ani smysl komentovat; to je házení hrachu na zeď...

0 8
možnosti
Foto

Máte pravdu, pane Bystřický. Cigáni umí dávek velmi využít,  kdepak zneužít...;-D

0 0
možnosti

Pane Kořínku,

moc si vašeho článku vážím  R^

Už jsem se bála , že rozum je v naší zemi na ústupu.

Vládnoucí sféra lidem utahuje opasky  a Cikáni páchají trestnou činost a to zhusta,

jsou omlouváni demagogy, co si říkají Proromská sdružení apod., bráněni a hýčkáni Bruselem a Štrasburkem .

Ostatní menšiny jsou u nás početnější,  a neskuhrají a i při nedostatku práce , pracují ! Jen slepý a hluchý nechce vidět skutečnost !! A jak s tím máme být spokojeni my - většinová společnost ??

8 0
možnosti

Cesi jsou rasiste. Vsude jide se demonstruje proti moci, mocnym, jen v CR se demonstruje proti tem nejslabsim. Pokud si nekdo mysli¨, ze stat Cigany zvyhodnuje, pak neni nic jednoduzsiho stat se jednim s nich a budou vas taky zvyhodnovat.

2 13
možnosti

Máte pravdu,že jsou nejslabší.Jen nejslabší totiž útočí zásadně v přesile.A abych si nasekala 10 dětí o kterých budu vědět jen když se mi to bude hodit,tak na to fakt nemám žaludek.

12 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 760x
Asi trochu Don Quijote. Ale nemůžu si pomoct.

Seznam rubrik